- Kimyon – kırmızı biber – sarımsak
- Nane – taze soğan-ceviz
- 1 kalıp tereyağ
- İncecik kıyılmış, dilediğiniz taze otlar
- Biraz tuz ve taze çekilmiş karabiber
Oda sıcaklığına getirdiğiniz tereyağı çatalla ezin. İçine
incecik doğradığınız otları, biraz tuzu ve taze çekilmiş karabiberi ekleyip,
karıştırın.Karışımı yağlı bir kağıda serin ve sıkıca paketleyin. İşte herşey bu
kadar basit! Tıpkı tereyağ gibi buzdolabında saklayıp, gerektikçe dilimleyerek
kullanabilirsiniz. Güzel bir hafta sonu kahvaltısında kızarmış ekmeklere sürmek
için harika bir seçenek olacaktır.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder