MALZEMELER:
1 ADET KURU SOĞAN
250 GR.KIYMA
2 KAŞIK MARGARİN
1 KAŞIK SALÇA
1 KASE İNCE BULGUR
MAYDANOZ
2 KASE SU
YAPILIŞI:
1 KÜÇÜK SOĞAN İNCE İNCE KIYILIR.2 KAŞIK MARGARİNLE
PEMBELEŞİR İÇİNE KIYMA İLAVE EDİLİR.KIYMA KAVRULDUKTAN SONRA 1 KAŞIK SALÇA
İLAVE EDİLİR.2 KASE SUDA KOYDUKTAN SONRA KAYNAMASI BEKLENİR. KAYNAYAN SUYU 1
KASE İNCE BULGUR KATILIR. TUZU ,BİBERİ AYARLANDIKTAN SONRA SUYU ÇEKENE KADAR AĞZI AÇIK PİŞİRİLİR. YANINDA BİBER TURŞUSU İLE SERVİS EDİLİR.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder