- 1 salkım kırmızı üzüm
- 50 gram
bitter çikolata
- Bir avuç ufacık kesilmiş fındık / ceviz parçası
Üzümleri iyice yıkayıp kurulayınız. 3-4 üzümlük salkımlar
halinde kesiniz. Çikolataya batırmadan önce iyice kurumaları şart. Çikolatayı
benmari usulüyle eritiniz. Üzüm tanelerinin yarısını çikolataya batırınız. Ardından
da ufalanmış ceviz veya fındık kırıntılarına. Yağlı bir kağıt üzerinde 4 saat kadar çikolata
donuncaya kadar buzdolabında bekletiniz.
Bu tarifi istediğiniz cins üzümlerle uygulayabilirsiniz.
Yeşil üzüm ve beyaz çikolata uyumu da harika olacaktır . Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder