MALZEMELER:
1 DEMET PAZI
1 ADET HAVUÇ
1 ADET KAPYA BİBERİ
1 ADET KURU SOĞAN
1 YEMEK KAŞIĞI FISTIK
TUZ
ZEYTİNYAĞI
YAPILIŞI:
HAVUÇ,SOĞAN VE KAPYA BİBERİNİ RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ DOĞRAYINIZ. ZEYTİN YAĞINDA TUZ SERPEREK KAVURUNUZ DAHA SONRA DOĞRANMIŞ PAZILARI DA İLAVE EDİNİZ.SUYUNU ÇEKTİĞİNDE ALTINI KAPATINIZ.BİR SERVİS TABAĞINA ALINIZ.BAŞKA BİR TAVADA FISTIKLARI AZ BİR YAĞLA KAVURUNUZ.ÜZERİNİ FISTIKLARLA SÜSLEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder