MALZEMELER:
500 gr MANTAR
1 ADET HAVUÇ
5 ADET KORNİŞON TURŞU
1 ADET KAPYA BİBERİ
2 ADET YEŞİL BİBER
2 YEMEK KAŞIĞI MISIR
SOSU İÇİN:
1 TATLI KAŞIĞI MAYONEZ
1 ADET LİMON SUYU
3 DİŞ SARIMSAK
ZEYTİNYAĞI
TUZ
YAPILIŞI:
MANTARLARI İNCE DİLİMLEYİNİZ VE LİMONLU SUDA HAŞLAYINIZ.BİR
TABAĞA SIRASIYLA KÜÇÜK KÜÇÜK KESTİĞİNİZ HAVUÇ,KORNİŞON TURŞU,KAPYA BİBERİ,YEŞİL
BİBER VE HAŞLAYIP SOĞUTTUĞUNUZ MANTARLARI DİZİNİZ.SOS MALZEMESİNİ BİRLİKTE
ÇIRPINIZ VE ÜZERİNE GEZDİRİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder