MALZEMELER:
6 ADET İRİ YAPRAKLI PAZI
6 ADET HAVUÇ
6 ADET KÖZLENMİŞ KAPYA BİBERİ
6 ADET PATATES
6 YEMEK KAŞIĞI MAYONEZ
ZEYTİNYAĞI
1 ADET LİMON
TUZ
ÜZERİNE:
SARIMSAKLI YOĞURT
YAPILIŞI:
PAZI YAPRAKLARINI ÇOK AZ HAŞLAYINIZ.HAVUÇLARI VE PATATESLERİ BÜTÜN OLARAK HAŞLAYINIZ.BİBERLERİ KÖZLEYİNİZ.PATATESLER PİŞİNCE PÜRE HALİNE GETİRİNİZ.TUZ,ZEYTİNYAĞI,MAYONEZ VE LİMON SUYUNU KATINIZ.PAZI YAPRAKLARINI DÜZGÜN BİR YERDE AÇINIZ ÜZERİNE PATATES PÜRESİNİ,KAPYA BİBERİNİ VE BÜTÜN HAVUCU DİZİNİZ.YAVAŞCA RULO HALİNE GETİRİNİZ.DAHA SONRA DİLİMLEYİNİZ.İÇİ GÖRÜNECEK ŞEKİLDE DİZİNİZ.YANINDA SARIMSAKLI YOĞURTLA SERVİS EDİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder