MALZEMELER:
2 SU BARDAĞI İRMİK
2 SU BARDAĞI ŞEKER
2 SU BARDAĞI SÜT
250 gr PAKET TEREYAĞ
HİNDİSTAN CEVİZİ
TARÇIN
YAPILIŞI:
TEREYAĞINI ERİTİNİZ.İRMİĞİ İLAVE EDİNİZ.KISIK ATEŞTE KARIŞTIRARAK YAKLAŞIK 45 DAKİKA KAVURUNUZ.DAHA SONRA KAYNATTIĞINIZ SÜTÜ İLAVE EDİNİZ .ŞEKERİ KATINIZ VE KARIŞTIRINIZ.TENCERENİN KAPAĞINI KAPATINIZ.ÇOK KISIK ATEŞTE 15 DAKİKA DEMLENDİRİNİZ.SERVİS EDERKEN HİNDİSTAN CEVİZİ ,TARÇIN VE CEVİZ İLE SÜSLEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder