MALZEMELER:
500 GR MANTI
1 ADET BÜTÜN TAVUK
1 SU BARDAĞI HAŞLANMIŞ NOHUT
1 KASE YOĞURT
TEREYAĞ
KIRMIZI BİBER
NANE
SARIMSAK
YAPILIŞI:
TAVUĞU HAŞLAYINIZ.SOĞUMAYA BIRAKINIZ.TAVUK SUYUNA MANTILARI HAŞLAYINIZ.TAVUĞU DİDİKLEYİNİZ.YOĞURDU SARIMSAKLAYINIZ.TEREYAĞINI ERİTİP İÇİNE TOZ KIRMIZI BİBER KATINIZ.HAŞLANAN MANTILARIN İÇİNE NOHUTLARI KATINIZ.SIRASIYLA BİR KABIN İÇİNE MANTILARI,YOĞURDU,TAVUKLARI KOYUNUZ.TEREYAĞINI GEZDİRİNİZ.ÜZERİNE NANE SERPİNİZ.
AFİYET OLSUN.