Resim yazısı ekle |
MALZEMELER:
1 paket eti burçak
1 paket kakaolu büsküvi
1 paket kakaolu puding
2 su bardağı su
YAPILIŞI:
2 su bardağı suyu tencereye koyunuz üzerine pudingi boşaltınız, kaynayıp kıvam buluncaya kadar karıştırınız ve kaynayınca
ocaktan alınız.
sade burçak bisküviye 1 tatlı kaşığı puding sürünüz tepsiye dik olacak şekilde sıralayınız, kakaolu bisküvinin bir yüzüne yine 1 tatlı kaşığı
puding sürünüz kakaolu bisküviyi diğer bisküviye yapıştırınız
her zaman pudingli kısım dışa doğru bakacak şekilde bir sıra
sade bir sıra kakaolu olmak üzere tepsiye diziniz(baton şeklinde)
en son üzerine kalan pudingi dökünüz
buzdolabına kaldırınız
iyice soğuyup donunca servis ediniz
afiyet olsun...
bu görünümü elde etmek için dlımleyıp yan kesiyoruz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder