MALZEMELER:
2 adet kabak
1 çay bardağı
galeta unu
1 çay bardağı
rendelenmiş eski kaşar
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı toz
kırmızıbiber
1 çay kaşığı
sarımsak tozu
Yarım çay bardağı
süt
YAPILIŞI:
Geniş bir kabın
içine galeta unu, rendelenmiş kaşar, tuz, sarımsak tozunu ilave edip
harmanlayınız.
Kabakları yıkayıp
kurulayınız.
İnce ince
dilimleyiniz, dilimlediğiniz kabakları önce süte batırınız sonra
harmanladığınız peynirli baharatlı karışıma bulayınız.
Fırın tepsinize
fırın kağıdı yayınız ve kabak dilimlerini diziniz.
Önceden 200
derecede ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişiriniz.
Yanında sarımsaklı
yoğurt eşliğinde servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder