SAYFALAR

12 Mayıs 2013 Pazar

MANTAR SALATASI



MALZEMELER:

500 gr MANTAR
1 ADET HAVUÇ
5 ADET KORNİŞON TURŞU
1 ADET KAPYA BİBERİ
2 ADET YEŞİL BİBER
2 YEMEK KAŞIĞI MISIR

SOSU İÇİN:

1 TATLI KAŞIĞI MAYONEZ
1 ADET LİMON SUYU
3 DİŞ SARIMSAK
ZEYTİNYAĞI
TUZ

YAPILIŞI:

MANTARLARI İNCE DİLİMLEYİNİZ VE LİMONLU SUDA HAŞLAYINIZ.BİR TABAĞA SIRASIYLA KÜÇÜK KÜÇÜK KESTİĞİNİZ HAVUÇ,KORNİŞON TURŞU,KAPYA BİBERİ,YEŞİL BİBER VE HAŞLAYIP SOĞUTTUĞUNUZ MANTARLARI DİZİNİZ.SOS MALZEMESİNİ BİRLİKTE ÇIRPINIZ VE ÜZERİNE GEZDİRİNİZ.
AFİYET OLSUN.

Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder