MALZEMELER:
8 ADAET AMASYA ELMASI
ÜZERİNİ KAPIYACAK KADAR TOZ ŞEKER
KABUK TARÇIN
4 ADET KARANFİL
1 TUTAM SAFRAN
SÜSLEMEK İÇİN:
HİNDİSTAN CEVİZİ
KAYMAK
ÇİLEK
YAPILIŞI:
ELMALARI SOYUNUZ.İÇİNİ OYUNUZ.ÜZERİNE ÇIKACAK KADAR ŞEKERLE KAPLAYINIZ.TARÇIN , KARANFİL VE BİR TUTAM SAFRAN KATINIZ.1 ÇAY BARDAĞI SU İLAVE EDİNİZ.ORTA HARARETLİ OCAKTA PİŞİRİNİZ.BİRAZ SUYU İLE KALSIN SOĞUYUNCA ÜZERİNİ KAYMAK,HİNDİSTAN CEVİZİ VE ÇİLEKLE SÜSLEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder