MALZEMELER:
1 PAKET DONDURULMUŞ KARİDES
1 PAKET MANTAR
1 ADET HAVUÇ
1 KASE PİRİNÇ
1 TATLI KAŞIĞI SAFRAN
TANE KARABİBER
ZEYTİNYAĞI
DEREOTU
YAPILIŞI:
PİRİNCİ ISLATINIZ.MANTARLARI DÖRDE BÖLÜNÜZ VE LİMONLU SUDA BEKLETİNİZ.TENCEREYE ZEYTİNYAĞI VE MANTARLARI İLAVE EDİNİZ .MANTARLAR SUYUNU ÇEKİNCE HAVUCU RENDELEYİNİZ VE KARİDESLERİ KATINIZ.HAVUÇ VE KARİDESLER PİŞİNCE PİRİNCİ KATINIZ.SUYUNU İLAVE EDİNİZ.TANE KARABİBER VE SAFRANI,TUZUNU KATINIZ.DEMLENMEYE BIRAKINIZ.ILININCA KIYILMIŞ DEREOTUNU KATINIZ.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder