MALZEMELER:
1 PAKET YENGEÇ BACAĞI
SOS İÇİN:
1 TATLI KAŞIĞI HARDAL
1 TATLI KAŞIĞI KETÇAP
1 YEMEK KAŞIĞI MAYONEZ
1 TATLI KAŞIĞI SİRKE
1/2 LİMON
YETERİNCE ZEYTİNYAĞI
YETERİNCE TUZ
3 DİŞ SARIMSAK
YETERİNCE KARABİBER
BİR TUTAM MAYDANOZ
YAPILIŞI:
SOS MALZEMESİNİ BİRARAYA GETİRİP ÇIRPINIZ.TABAĞIN ALTINA SOSU YAYINIZ .ÜZERİNE DİLİMLEDİĞİNİZ YENGEÇLERİ DİZİNİZ.KIYILMIŞ MAYDANOZLA SÜSLEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder