MALZEMELER:
3 YUMURTA
1 SU BARDAĞI SÜT
1 LİMON RENDESİ
1 PAKET DR OETKER REVANİ
HİNDİSTAN CEVİZİ
ŞURUBU İÇİN:
4,5 SU BARDAĞI ŞEKER
6 SU BARDAĞI SU
1 ADET LİMON SUYU
YAPILIŞI:
YUMURTA ,SÜT,LİMON RENDESİ VE PAKET UN KARIŞIMINI ÇIRPINIZ.YAĞLANMIŞ 28cm
ÇAPINDA BİR YUVARLAK BORCAMA DÖKÜNÜZ.160 DERECE FIRINDA PİŞİRİNİZ.ŞURUBU KAYNATINIZ.LİMONUNU İLAVE EDİNİZ.BİR TAŞIM DAHA KAYNATINIZ.ŞURUBU SOĞUTUNUZ.REVANİ PİŞTİKTEN SONRA ILINMASINI BEKLEYİNİZ.HAVUÇ DİLİMİ ŞEKLİNDE KESİNİZ VE ŞURUBUNU KATINIZ.ŞURUBUNU ÇEKMESİ İÇİN BEKLEYİNİZ.BALKONDA SOĞUK BİR YERDE ÇEKMESİNİ BEKLEYİNİZ.DAHA İYİ ÇEKECEKTİR.İYİCE SOĞUDUKTAN SONRA SERVİS EDİNİZ.ÜZERİNİ HİNDİSTAN CEVİZİ İLE SÜSLEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder