MALZEMELER:
2 BARDAK UN
5 KAŞIK YOĞURT
1 ADET YUMURTA
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
1 SU BARDAĞI SÜT
TUZ
KABARTMA TOZU
PEYNİR,YUMURTA,MAYDANOZ
KIZARTMAK İÇİN SIVI YAĞ
YAPILIŞI:
UNUN ORTASINI HAVUZ GİBİ AÇINIZ VE DİĞER MALZEMELERİ İLAVE EDEREK HAMURU YOĞURUNUZ.İRİ CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR HALİNDE KESİNİZ,YUVARLAYINIZ VE AÇINIZ İÇİNE HAZIRLAMIŞ OLDUĞUNUZ İÇ MALZEMESİNİ KOYUP KAPATINIZ. BİR TABAK YARDIMI İLE ETRAFINI KESİNİZ.KIZGIN YAĞDA KIZARTINIZ.KAĞIT HAVLU PEÇETE KOYDUĞUNUZ BİR TABAĞA SERVİS EDİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder