MALZEMELER:
1 SU BARDAĞI NOHUT
2 ADET KURU SOĞAN
1 YEMEK KAŞIĞI KARIŞIK SALÇA
1 ADET ET BULYON
KARIŞIK YAĞ(TEREYAĞ,SIVIYAĞ)
100 gr ÇEMENSİZ PASTIRMA
YAPILIŞI:
BİR GECE ÖNCEDEN NOHUTLARI ISLATINIZ.ERTESİ GÜN HAŞLAYINIZ VE GAZLI SUYUNU DÖKÜNÜZ.BİR TENCEREYE SOĞANLARI DOĞRAYINIZ YAĞLARI KATINIZ VE SOĞANLAR SARARINCAYA KADAR PİŞİRİNİZ.SALÇASINI,BULYONUNU KATINIZ .ÜZERİNE SICAK SU İLAVE EDİNİZ NOHUTLARI KATINIZ.TUZUNU SERPİNİZ.PİŞMESİ İÇİN ATEŞE BIRAKINIZ.NOHUTLAR PİŞTİKTEN SONRA PASTIRMASINI KATINIZ.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder