HAMURU İÇİN:
1/2 kg UN
1 ADET YUMURTA
2 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
BİRAZ SIVIYAĞ
1 PAKET KURU MAYA
BİRAZ ILIK SÜT
İÇ MALZEMELERİ:
ZEYTİN
SALAM
SUCUK
BİBER
SARIMSAK
KEKİK
PEYNİR
KARIŞIK SALÇA
YAPILIŞI:
HAMURU ÖNCEDEN YOĞURUP DİNLENDİRİNİZ.DAHA SONRA MALZEMELERİ DOĞRAYINIZ.SALÇAYI BİR BARDAK SUYLA SULANDIRINIZ.YAĞLANMIŞ TEPSİYE HAMURU YAYINIZ.ÜZERİNE SALÇA SOSUNU KATINIZ.MALZEMELERİ PEYNİR HARİÇ TEPSİYE YAYINIZ.180 DERECE FIRINDA 40 DAKİKA PİŞİRİNİZ.DAHA SONRA PEYNİRİ KATINIZ ERİYİNCE SERVİS EDİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder