MALZEMELER:
5 YAPRAK GÜLLAÇ
750 GR SÜT
1 SU BARDAĞI ŞEKER
1 PAKET VANİLYA
2 YEMEK KAŞIĞI HİNDİSTAN CEVİZİ
1 SU BARDAĞI CEVİZ
1 ADET ŞEFTALİ
1 AVUÇ ÜZÜM
5 ADET KURU KAYISI
YAPILIŞI:
SÜTÜN İÇİNE ŞEKER,VANİLYA VE HİNDİSTAN CEVİZİNİ KOYUP ILIK BİR HAL ALINCAYA KADAR ISITINIZ.DAHA SONRA BİR BORCAMA YAPRAKLARI KIRARAK BİR KAT DÖŞEYİNİZ.BİRAZ CEVİZ VE ÜZÜM SERPİNİZ ILIK SÜTÜ GEZDİRİNİZ.AYNI İŞLEMİ YAPRAKLAR BİTİNCEYE KADAR TEKRAR EDİNİZ.ÜZERİNE İNCE ŞEFTALİ DİLİMLERİ İLE SÜSLEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder