MALZEMELER:
1 SU BARDAĞI İNCE BULGUR
1 ÇAY BARDAĞI HAŞLANMIŞ NOHUT
1 ADET KURU SOĞAN
1 ADET HAVUÇ
1 TATLI KAŞIĞI KARIŞIK SALÇA
SIVIYAĞ
TUZ
ET BULYON
YAPILIŞI:
SOĞANI DOĞRAYINIZ.SIVI YAĞI TENCEREYE KOYUNUZ.HAVUÇLARI KÜP KÜP DOĞRAYINIZ.SOĞANLAR SARARINCAYA KADAR KAVURUNUZ.SALÇA VE BULYONUNU KATINIZ.İKİ BARDAK SU İLAVE EDİNİZ VE BULGURUNU KATINIZ.KAYNAYINCA HAŞLANMIŞ NOHUTLARINI DA İLAVE EDİNİZ.SUYUNU ÇEKİNCE DEMLENDİRİNİZ.
AFİYET OLSUN.
2 yorum:
Bulgur olan her türlü yemek çok güzel oluyor ellerine sağlık canım:)) çok güzel görünüyor..:)
BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Yorum Gönder