MALZEMELER:
2,5 BARDAK SÜT
1 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA
1 YEMEK KAŞIĞI PİRİNÇ UNU
1 SU BARDAĞI ŞEKER
1 PAKET VANİLYA
BİSKÜVİ
HİNDİSTAN CEVİZİ
2 ADET KİVİ
2 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA
1 SU BARDAĞI ŞEKER
3 SU BARDAĞI SU
YAPILIŞI:
YUKARDAKİ MALZEMELERLE MUHALLEBİYİ PİŞİRİNİZ.KADAHLERE BOŞALTINIZ. KADEHLERİN HERBİRİNE BİRER ADET BİSKÜVİ KIRINIZ.KİVİ PELTESİNİ DE AYRICA PİŞİRİNİZ.MUHALLEBİ SOĞUYUNCA ÜZERİNE PELTESİNİ İLAVE EDİNİZ.TEKRAR SOĞUTUNUZ VE HİNDİSTAN CEVİZİ İLE SÜSLEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder