MALZEMELER:
3 ADET KEREVİZ
1 ADET HAVUÇ
1 ADET KAPYA BİBERİ
1 ADET SOĞAN
250 GR KIYMA
1 TATLI KAŞIĞI SALÇA
1 YEMEK KAŞIĞI SIVIYAĞ
YAPILIŞI:
KIYMAYI ,SOĞANI VE SIVIYAĞI TENCEREYE KOYUNUZ.BİRLİKTE PİŞİRİNİZ.ÜZERİNE HAVUCU DOĞRAYINIZ.SALÇASINI KATINIZ.KEREVİZLERİ KÜPKÜP DOĞRAYINIZ.KAPYA BİBERİNİ DİLİMLEYİNİZ.BİR KASE SUYA BİR TATLI KAŞIĞI UNU ÇIRPINIZ VE TENCEREYE İLAVE EDİNİZ. BİR ADET BULYON KATINIZ.15 DAKİKA PİŞİRİNİZ.ALTINI KAPATINCA KIYILMIŞ KEREVİZ YAPRAKLARINI SERPİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder