1 kg SÜT
1 SU BARDAĞI ŞEKER
3 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA
3 YEMEK KAŞIĞI HİNDİSTAN CEVİZİ
1 PAKET VANİLYA
6 ADET PETİBÖR BİSKÜVİ
SOS İÇİN:
3 SU BARDAĞI SU
1 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA
1 SU BARDAĞI ŞEKER
4 DİLİM PİŞMİŞ BALKABAĞI
1 ÇİMDİK KIRMIZI GIDA BOYASI
SÜSLEMEK İÇİN:
PİLAV FISTIĞI
KUŞÜZÜMÜ
YAPILIŞI :
KEŞKÜLÜ BİR ÇIRPMA TELİ YARDIMIYLA PİŞİRİNİZ. KUPLARA BOŞALTINIZ.BİRAZ SOĞUYUNCA ÜZERLERİNE 1 ER BİSKÜVİYİ KIRINIZ.SOSU TENCEREDE YİNE BİR ÇIRPMA TELİ YARDIMIYLA PİŞİRİNİZ.PİŞMİŞ BALKABAĞINI BLENDERDAN GEÇİRİP SOSUN İÇİNE KATINIZ .KOYULAŞINCA KUPLARA PAYLAŞTIRINIZ.SOĞUDUKTAN SONRA ÜZERİNİ SÜSLEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder