MALZEMELER:
1 ÇAY BARDAĞI İNCE BULGUR
1 ADET HAVUÇ
1 ÇAY BARDAĞI HAŞLANMIŞ NOHUT
SIVIYAĞ
1 TATLI KAŞIĞI SALÇA
KURU NANE
TEREYAĞI
6 DİŞ SARIMSAK
1 TABLET ET BULYON
YAPILIŞI:
HAVUÇLARI KÜP KÜP DOĞRAYINIZ.SIVIYAĞDA ÇEVİRİNİZ.ÜZERİNE SICAK SU İLAVE EDİNİZ VE BULGURLARINI KATINIZ.BULGURLAR PİŞİNCE NOHUDUNU VE SALÇASINI İLAVE EDİNİZ.1 TABLET ET BULYON VE DÖVÜLMÜŞ SARIMSAKLARI DA KATINIZ.AYRI BİR TAVADA TEREYAĞINI ERİTİP NANE KATINIZ.TENCEREYE KIZGIN YAĞI BOŞALTINIZ.
AFİYET OLSUN.
2 yorum:
sitenizi çok begendm benmkine benzior hemen izleycnz oldum bende blog açtım iadei ziyarete beklerim :) http://hulyaninkampanyasarayi.blogspot.com/
mutlaka gelicem teşekkür ederim.
Yorum Gönder