MALZEMELER:
1 ADET KUZU CİĞERİ
4 ADET KIZARTMALIK PATATES
DEREOTU
MAYDANOZ
TAZE SOĞAN
1 ADET KURU SOĞAN
TUZ
TOZ KIRMIZI BİBER
SUMAK
AYÇİÇEK YAĞI
UN
YAPILIŞI:
PATATESLERİ KÜP KÜP DOĞRAYARAK KIZARTINIZ.MAYDANOZ VE DEREOTUNU
DAL DAL AYIKLAYIP YIKAYINIZ.TAZE SOĞANLARI AYIKLAYIP YIKAYINIZ VE DOĞRAYINIZ.KURU SOĞANI AY ŞEKLİNDE DOĞRAYARAK SUMAKLA OVUNUZ.
CİĞERLERİ İNCE İNCE KESİNİZ.TUZ,KIRMIZIBİBER VE UNA BULAYINIZ.DELİKLİ BİR TEL SÜZGEÇTEN SİLKELEYİNİZ FAZLA UNUNU ATINIZ.KIZGIN VE BOL YAĞDA KISA SÜREDE PİŞİRİNİZ.
AFİYET OLSUN.
1 yorum:
ellerine sağlıık canım.
:))))))
Yorum Gönder