SÜTLAÇ
MALZEMELER:
1,5 kg. SÜT
2 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
2 ÇAY BARDAĞI PİRİNÇ
1 PAKET VANİLYA
TARÇIN
YAPILIŞI:
PİRİNCİ YIKAMADAN İKİ
SU BARDAĞI SU İLE PİŞİRİNİZ.PİRİNÇLER PİŞİNCE ÜZERİNE TOZ ŞEKER VE SÜTÜ İLAVE
EDİNİZ.İYİCE KOYULAŞIP PİRİNÇLER TAM PİŞİNCEYE KADAR PİŞİRİNİZ.SICAKKEN
KESELERE BOŞALTINIZ.SOĞUYUNCA ÜZERİNE TARÇIN SERPİNİZ. AFİYET OLSUN.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder