PEMBE DÜŞLER TATLISI
MALZEMELER:
1 ADET MUZLU PUDİNG
1 ADET ÇİLEKLİ PUDİNG
1 PAKET KAKAOLU BİSKÜVİ
1 PAKET PETİBÖR BİSKÜVİ
1 lt. SÜT
HİNDİSTAN CEVİZİ
ÇİKOLATA SOS
ÇİKOLATA PARÇACIKLARI
YAPILIŞI:
KARE BİR BORCAMA KAKAOLU BİSKÜVİLERİ DÖŞEYİNİZ.ÜZERİNE 3,5
SU BARDAĞI SÜTLE PİŞRDİĞİNİZ MUZLU PUDİNGİ YAYINIZ.SICAKKEN ÜZERİNE PETİBÖR
BİSKÜVİLERİ DİZİNİZ.TEKRAR 3,5 BARDAK SÜTLE PİŞİRDİĞİNİZ ÇİLEKLİ PUDİNGİ
YAYINIZ.SOĞUDUKTAN SONRA ÜZERİNİ SÜSLEME MALZEMELERİ İLE SÜSLEYİNİZ.AFİYET
OLSUN.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder