KİŞKE
MALZEMELER:
2 su bardağı yarma
300 gr.kuşbaşı kuzu eti
1 adet kuru soğan
2 adet domates
2 adet yeşil biber
sıvı yağ
tuz
karabiber
1 tatlı kaşığı salça
YAPILIŞI:
Geceden ıslattığınız yarmaları düdüklü tencerede
pişiriniz.Suyunu süzünüz.Bir tencereye doğranmış soğan sıvı yağ ve etleri
koyunuz.Etler pişinceye kadar pişiriniz.Daha sonra küçük doğranmış domates ve
biberleri ekleyiniz.Salçasını katınız.Bir pilav tenceresinde yağ ve tuz ilavesi
ile yarmayı biraz çeviriniz.Servis ederken alta yarma pilavını üzerine etini
koyarak servis ediniz.Afiyet olsun.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder