SAYFALAR

15 Nisan 2014 Salı

KİŞKE


KİŞKE

MALZEMELER:

2 su bardağı yarma
300 gr.kuşbaşı kuzu eti
1 adet kuru soğan
2 adet domates
2 adet yeşil biber
sıvı yağ
tuz
karabiber
1 tatlı kaşığı salça

YAPILIŞI:

Geceden ıslattığınız yarmaları düdüklü tencerede pişiriniz.Suyunu süzünüz.Bir tencereye doğranmış soğan sıvı yağ ve etleri koyunuz.Etler pişinceye kadar pişiriniz.Daha sonra küçük doğranmış domates ve biberleri ekleyiniz.Salçasını katınız.Bir pilav tenceresinde yağ ve tuz ilavesi ile yarmayı biraz çeviriniz.Servis ederken alta yarma pilavını üzerine etini koyarak servis ediniz.Afiyet olsun.

Meral UÇARI


www.guncelyemek.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder