MALZEMELER:
1 LT SÜT
1 PAKET KURU İNCİR
3 KAŞIK ŞEKER
1 PAKET VANİLYA
TARÇIN
YAPILIŞI:
SÜTÜ KAYNATINIZ VE ILINMAYA BIRAKINIZ.İNCİRLERİ KÜÇÜK KÜÇÜK DOĞRAYINIZ. ÜZERİNE ŞEKERİ İLAVE EDEREK OVUNUZ.SÜTE VANİLYAYI EKLEYİNİZ.KÜÇÜK KASELERE İNCİRİ PAYLAŞTIRINIZ.ÜZERLERİNE ILIK SÜTÜ EKLEYİNİZ.KASELERİN ÜZERİNİ YOĞURT MAYALAR GİBİ KAPATINIZ.DÖRT-BEŞ SAAT BEKLETİNİZ.DAHA SONRA ÜZERİNİ AÇINIZ VE BUZDOLABINA KALDIRINIZ.SOĞUK SERVİS EDİNİZ.AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder