2 ADET TAVUK BUDU
250 GR ÇOK KÜÇÜK EV MANTISI
1 SU BARDAĞI HAŞLANMIŞ NOHUT
TAVUK SUYU
2 ADET TAVUK BULYON
KURU NANE
1 ADET LİMON
TEREYAĞ
SALÇA
TOZ KIRMIZI BİBER
YAPILIŞI:
TAVUK BUTLARINI HAŞLAYINIZ.BUTLARINI KÜÇÜK KÜÇÜK DİDİKLEYİNİZ.TAVUK SUYUNUN İÇİNE İKİ ADET TAVUK BULYONU KATINIZ.NOHUT,MANTI VE TAVUKLARI KATINIZ.MANTILARIN PİŞMESİ İÇİN ÇORBAYI HAŞLANMAYA BIRAKINIZ.YİRMİ DAKİKA PİŞİRİNİZ.DAHA SONRA KÜÇÜK BİR TAVADA TEREYAĞINI NANE VE TOZ KIRMIZI BİBER İLE KIZDIRINIZ.İÇİNE SALÇASINIDA KATINIZ.BU SOSU TENCEREYE İLAVE EDİNİZ VE BİR TAŞIM KAYNATINIZ.BİR LİMONUN SUYUNU SIKIP ÇORBAYA KATINIZ.TUZUNU ARZUYA GÖRE KATINIZ.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder