MALZEMELER:
1 ADET AVAKADO
100 gr. LOR
1/2 DEMET DEREOTU
2 DİŞ SARIMSAK
1/2 ADET HAVUÇ
ZEYTİNYAĞI
TUZ
1 YEMEK KAŞIĞI MAYONEZ
PUL BİBER
1 ADET YEŞİL BİBER
YAPILIŞI:
AVAKADOLARI SOYUP RENDELEYİNİZ. HAVUÇ VE SARIMSAĞI DA RENDELEYİNİZ. DEREOTUNU İNCE İNCE KIYINIZ. ZEYTİNYAĞI,MAYONEZ VE TUZUNU KATINIZ. LORUNU İLAVE EDİP KARIŞTIRINIZ. ÜZERİNE KIRMIZI PUL BİBER SERPİNİZ.YEŞİL BİBERİ İNCE İNCE KIYINIZ. AFİYET OLSUN.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder