MALZEMELER:
1/2 kg LAHANA
250 gr KIYMA
3 ADET KÜÇÜK KURU SOĞAN
1 ADET ET BULYON
1 TATLI KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
1 TATLI KAŞIĞI BİBER SALÇASI
2 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
1 YEMEK KAŞIĞI İNCE BULGUR
TOZ KIRMIZI BİBER
YAPILIŞI:
KIYMAYI , BÜTÜN SOĞANLARI SIVI YAĞ İLE SARARTINIZ.ET BULYONU VE SALÇALARI KATINIZ.KÜÇÜK KÜÇÜK KIYDIĞINIZ LAHANALARI İLAVE EDİNİZ.SEBZELER BİRAZ PÖRSÜYÜNCE ÜZERİNE ÇIKICAK KADAR SICAK SU İLAVE EDİNİZ.BİRAZ PİŞTİKTEN SONRA 1 YEMEK KAŞIĞI İNCE BULGUR KATINIZ.15 DAKİKA DAHA PİŞİRİP ALTINI KAPATINIZ.ÜZERİNİ TOZ KIRMIZI BİBERLE SÜSLEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.
2 yorum:
site gerçekten ilginç takibe aldım senide beklerim
özellikle tasarım çok iyi
http://www.domainsiz.net/
Teşekkür ederim.Ziyaret edicem.
Yorum Gönder