MALZEMELER:
4 ADET PATLICAN
1/2 kg İRİ KUŞBAŞI KUZU ETİ
2 ADET DOMATES
3 ADET YEŞİL BİBER
SALÇA
SIVI YAĞ
YAPILIŞI:
PATLICANLARI ALACA SOYUNUZ.UZUNLAMASINA KESİNİZ.DAHA SONRA KIZGIN YAĞDA KIZARTINIZ.KUZU ETLERİNİ TENCEREDE SUYUNU ÇEKİNCEYE KADAR PİŞİRİNİZ.PATLICANLARI ARTI ŞEKLİNDE DİZİNİZ ORTASINA ETİ KOYUNUZ VE PATLICANLARI BOHÇA ŞEKLİNDE KAPATINIZ.ÜZERİNE DOMATES BİBER KOYUP KÜRDANLA SABİRTLEYİNİZ.SALÇALI SU YAPIP TENCERENİN DİBİNE KATINIZ.KISIK ATEŞTE 15-20 DAKİKA PİŞİRİNİZ.
AFİYET OLSUN.