KEKİKLİ-KAŞARLI KANAPE
MALZEMELER:
10 DİLİM BAYAT EKMEK
TAZE KAŞAR
ZEYTİNYAĞI
KEKİK
KARABİBER
KIRMIZI BİBER
KİMYON
YAPILIŞI:
ZEYTİNYAĞININ İÇİNE BAHARATLARI KATIP KARIŞTIRINIZ.DİLİMLENMİŞ EKMEKLERİNİZİN TEK YÖNÜNÜ SOSA BATIRINIZ.FIRIN TEPSİSİNİN İÇİNE YAĞLI KAĞIT SERİNİZ. YAĞLI EKMEKLERİ DİZİNİZ.ÜZERİNE DİLİMLENMİŞ TAZE KAŞARLARI YERLEŞTİRİNİZ.FIRININ IZGARA BÖLÜMÜNDE 5-10 DAKİKA PİŞİRİNİZ.EĞER YANIK KENARLARI VAR İSE MAKAS İLE KESİNİZ.SICAK SERVİS EDİNİZ.AFİYET OLSUN.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder