KUZU KÜLBASTI
MALZEMELER:
YETERİNCE KUZU BUDUNDAN KÜLBASTILIK ET
SÜT
SIVI YAĞ
KARABİBER
KEKİK
TUZ
YAPILIŞI:
ETLERİ BAHARATLAR , SÜT VE SIVI YAĞ İLE SOSLAYINIZ BİR SAAT KADAR DİNLENDİRİNİZ.TAVAYI HARLI ATEŞTE BİR YEMEK KAŞIĞI SIVI İLE KIZDIRINIZ. İYİCE KIZDIĞINDAN EMİN OLUNCA ETLERİ TAVAYA YERLEŞTİRİNİZ.ALT ÜST PİŞİRİNİZ.SERVİS TABAĞINA DİLEDİĞİNİZ ŞEKİLDE GARNİTÜRLE YERLEŞTİRİNİZ.AFİYET OLSUN.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder