ÇİYA FRESH
MALZEMELER:
1 ADET SALATALIK
1 ADET HAVUÇ
1 ADET KAPYA BİBERİ
5 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
1 YEMEK KAŞIĞI MAYONEZ
3 YEMEK KAŞIĞI ÇİYA TOHUMU
TUZ
YAPILIŞI:
HAVUÇ VE SALATALIĞI RENDELEYİNİZ. KAPYA BİBERİNİ TAVLA ZARI BÜYÜKLÜĞÜNDE DOĞRAYINIZ. YOĞRT,MAYONEZ ,TUZ VE ÇİYA TOHUMUNU İLAVE EDİP KARIŞTIRINIZ.DİLEDİĞİNİZ ŞEKİLDE SÜSLEYİP SERVİS EDİNİZ.AFİYET OLSUN.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder