SAYFALAR

28 Temmuz 2018 Cumartesi

ÇİYA FRESH


ÇİYA FRESH

MALZEMELER:

1 ADET SALATALIK
1 ADET HAVUÇ
1 ADET KAPYA BİBERİ
5 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
1 YEMEK KAŞIĞI MAYONEZ
3 YEMEK KAŞIĞI ÇİYA TOHUMU
TUZ

YAPILIŞI:

HAVUÇ VE SALATALIĞI RENDELEYİNİZ. KAPYA BİBERİNİ TAVLA ZARI BÜYÜKLÜĞÜNDE DOĞRAYINIZ. YOĞRT,MAYONEZ ,TUZ VE ÇİYA TOHUMUNU İLAVE EDİP KARIŞTIRINIZ.DİLEDİĞİNİZ ŞEKİLDE SÜSLEYİP SERVİS EDİNİZ.AFİYET OLSUN.

Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder