SAYFALAR

3 Aralık 2017 Pazar

ŞALGAM SUYUNA BULGUR SALATASI


ŞALGAM SUYUNA BULGUR SALATASI

MALZEMELER:

2 SU BARDAĞI PİLAVLIK İRİ BULGUR
4,5 SU BARDAĞI ŞALGAM SUYU
1 DEMET MAYDANOZ
1 DEMET TAZE SOĞAN
1 KUTU KONSERVE MISIR
8 ADET KORNİŞON TURŞU
1 ADET LİMON
ZEYTİNYAĞI
TUZ

YAPILIŞI:

TEFLON,  YAYVAN VE PİLAVLIK BİR TENCEREDE ŞALGAM SUYUNDA TUZ İLAVE EDEREK BULGURU KISIK ATEŞTE PİŞİRİNİZ. PİLAVIN SOĞUMASINI BEKLEYİNİZ.KONSERVE MISIRI İYİCE YIKAYINIZ VE KAĞIT HAVLU İLE KURULAYINIZ.KORNİŞON TURŞUYU KÜP KÜP DOĞRAYINIZ VE TUZUNUN ÇIKMASI İÇİN İYİCE YIKAYIP KAĞIT HAVLU İLE KURULAYINIZ.TAZE SOĞAN VE MAYDANOZU İNCE İNCE KIYINIZ.TÜM MALZEMEYİ KARIŞTIRINIZ.ÜZERİNE ZEYTİNYAĞI VE LİMON SUYUNU GEZDİRİNİZ.AFİYET OLSUN.

Meral UÇARI
www.gunceyemek.blogspot.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder