ELMA SALATASI
MALZEMELER:
1/2 ADET GÖBEK KIVIRCIK
2 ADET EKŞİ YEŞİL ELMA
4 ADET KAPYA BİBERİ
1 KUTU KONSERVE MISIR
1 SU BARDAĞI DÖVÜLMÜŞ CEVİZ
1 ADET LİMON
ZEYTİNYAĞI
TUZ
YAPILIŞI:
ELMALARIN KABUKLARINI SOYDUKTAN SONRA KÜP KÜP DOĞRAYINIZ.ÜZERİNE KARARMAMASI İÇİN LİMON SIKINIZ.TAZE KAPYA BİBERİNİ KÜP KÜP DOĞRAYINIZ.GÖBEK KIVIRCIĞI İNCE İNCE DOĞRAYINIZ.KONSERVE MISIRI YIKAYIP KAĞIT HAVLU İLE KURULAYINIZ.KIVIRCIK,KAPYA BİBERİ VE MISIRI KARIŞTIRINIZ BİR SERVİS TABAĞINA ALINIZ.ÜZERİNE ELMALARI VE CEVİZLERİ KATINIZ.ZEYTİNYAĞINI GEZDİRİNİZ.AFİYET OLSUN
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder