SAYFALAR
▼
14 Kasım 2013 Perşembe
BEĞENDİLİ KEBAP
BEĞENDİLİ KEBAP
MALZEMELER:
1 kavanoz köz patlıcan
3 yemek kaşığı un
1 çay bardağı süt
500 gr. kuşbaşı kuzu eti
1 tatlı kaşığı salça
domates
biber
karabiber
tuz
sıvı yağ
defne yaprağı
margarin
YAPILIŞI:
Bir teflon tavaya margarin ve unu koyunuz sararınca içine patlıcanları ilave ediniz.Biraz koyulaşmasını sağlayınız.Sütünü ilave ediniz.bir taşım kaynayınca kapatınız.ayrı bir tencerede soğanları ince doğrayınız sıvı yağla biraz sarartınız ve etleri ilave ediniz.etler pişince üzerine salça,defne yaprağı ,tuz,karabiber ve biraz da su ilave edip pişiriniz.Ayrıca domates ve biber közleyiniz.Servis ederken resimde görüldüğü şekilde servis ediniz.
Afiyet olsun.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder