SAYFALAR

18 Ağustos 2013 Pazar

PASTIRMALI HUMUS


PASTIRMALI HUMUS

MALZEMELER:

2 SU BARDAĞI HAŞLANMIŞ NOHUT
1 KÜÇÜK KAVANOZ TAHİN
1 ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
1 ADET LİMON
6 DİŞ SARIMSAK
1 SU BARDAĞI SU
TUZ
TEREYAĞI
SIVI YAĞ
1 PAKET ÇEMENSİZ PASTIRMA
KIRMIZI BİBER

YAPILIŞI:

HAŞLADIĞINIZ NOHUTLAR ILIKKEN İÇİNE TAHİNİNİ KATIP ROBOTTA EZİNİZ.LİMON SUYU ,ZEYTİNYAĞI,TUZ,DÖVÜLMÜŞ SARIMSAK VE SUYUNU KATINIZ.TEKRAR ROBOTTAN ÇEKİNİZ.TEREYAĞI VE SIVI YAĞI KARIŞTIRINIZ.PASTIRMALARI BU YAĞDA BİRAZ ÇEVİRİNİZ .KIRMIZI BİBER KATINIZ.HUMUSU BİR BORCAMA DÖKÜNÜZ.ÜZERİNE PASTIRMALARI YAYINIZ.
AFİYET OLSUN.

Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder