SAYFALAR

17 Ağustos 2013 Cumartesi

HAVUÇ TARATOR


HAVUÇ TARATOR

MALZEMELER:

1 kg. HAVUÇ
250 gr. YOĞURT
5 YEMEK KAŞIĞI MAYONEZ
TUZ
CEVİZ
6 DİŞ SARIMSAK
ZEYTİNYAĞI

YAPILIŞI:

HAVUÇLARI RENDELEYİNİZ.BİR TENCEREDE BİRAZ ZEYTİNYAĞI KATARAK TUZ SERPİNİZ.SULARINI ÇEKİNCEYE KADAR KAVURUNUZ.SOĞUMASINI BEKLEYİNİZ.DAHA SONRA SARIMSAKLARI KATINIZ.YOĞURT VE MAYONEZİ KARIŞTIRINIZ.SERVİS TABAĞINA ALINIZ . CEVİZ VE TAZE NANE YAPRAKLARI İLE SÜSLEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.

Meral UÇARI
www:guncelyemek.blogspot:com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder