HAVUÇ TARATOR
MALZEMELER:
1 kg. HAVUÇ
250 gr. YOĞURT
5 YEMEK KAŞIĞI MAYONEZ
TUZ
CEVİZ
6 DİŞ SARIMSAK
ZEYTİNYAĞI
YAPILIŞI:
HAVUÇLARI RENDELEYİNİZ.BİR TENCEREDE BİRAZ ZEYTİNYAĞI KATARAK TUZ SERPİNİZ.SULARINI ÇEKİNCEYE KADAR KAVURUNUZ.SOĞUMASINI BEKLEYİNİZ.DAHA SONRA SARIMSAKLARI KATINIZ.YOĞURT VE MAYONEZİ KARIŞTIRINIZ.SERVİS TABAĞINA ALINIZ . CEVİZ VE TAZE NANE YAPRAKLARI İLE SÜSLEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Meral UÇARI
www:guncelyemek.blogspot:com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder