SAYFALAR

8 Temmuz 2013 Pazartesi

TAVUKLU İÇ PİLAV


TAVUKLU İÇ PİLAV

MALZEMELER:

2 ADET TAVUK BUT
1 ÇORBA KASESİ PİRİNÇ
KUŞ ÜZÜMÜ
FISTIK
1/2 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
1 ÇAY KAŞIĞI TARÇIN
1 ÇAY KAŞIĞI KURU NANE
TEREYAĞ

YAPILIŞI:

TAVUKLARI HAŞLAYINIZ.SOĞUYUNCA KEMİKLERİNDEN AYIKLAYINIZ VE DİDİKLEYİNİZ.BİR PİLAV TENCERESİNE FISTIKLARI VE TEREYAĞINI KOYUNUZ.FISTIKLAR SARARINCA ÜZERİNE TAVUK SUYUNU VE SICAK SUDA ISLATILMIŞ VE BEKLETİLMİŞ PİRİNÇLERİ TAVUK SUYUNA KATINIZ.TUZUNU VE ÜZÜMÜNÜ KATINIZ.PİLAV PİŞİNCE ÜZERİNE TARÇIN,KARABİBER VE NANEYİ SERPEREK KARIŞTIRINIZ.TAVUKLARI DA ÜZERİNE DİDİKLEYİNİZ.DEMLENİNCE SERVİS EDİNİZ.
AFİYET OLSUN.

Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder