SAYFALAR

8 Temmuz 2013 Pazartesi

PEYNİRLİ PİDE


PEYNİRLİ PİDE

MALZEMELER:

2 ADET EKMEK HAMURU
YAĞSIZ BEYAZ PEYNİR
1 BAĞ TAZE SOĞAN
1 BAĞ MAYDANOZ
KARBİBER
SIVI YAĞ

YAPILIŞI:

TAZE SOĞAN VE MAYDANOZLARI DOĞRAYINIZ.KARABİBER VE PEYNİRLE KARIŞTIRINIZ.ELİNİZİ SIVI YAĞ İLE YAĞLAYINIZ.HAMURLARDAN PARÇALAR KOPARINIZ VE İÇİNE BOL İÇ HARCI YERLEŞTİRİNİZ VE KAPATINIZ.YAĞLANMIŞ FIRIN TEPSİSİNE DİZİNİZ.180 DERECE FIRINDA HAFİF PEMBE PİŞİRİNİZ.FIRINDAN ÇIKINCA YUMUŞAMASI İÇİN ÜZERİNİ BİR TEPSİ İLE KAPATINIZ.
AFİYET OLSUN.

Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder