SAYFALAR

20 Temmuz 2013 Cumartesi

SÜZME MERCİMEK ÇORBASI


SÜZME MERCİMEK ÇORBASI

MALZEMELER:

1 SU BARDAĞI KIRMIZI MERCİMEK
8 BARDAK ET SUYU
1 ADET PATATES
TUZ
TEREYAĞ

YAPILIŞI:

MERCİMEKLERİ YIKAYINIZ.ET SUYU VE KÜÇÜK DOĞRANMIŞ PATATESLERLE BİRLİKTE PİŞRİNİZ.TUZUNU YAĞINI KATINIZ.MERCİMEKLER PİŞTİKTEN SONRA EL BLENDERİ İLE KARIŞTIRINIZ.SERVİS EDERKEN YANINDA KURU NANE VE LİMON İLE SERVİS EDİNİZ.
AFİYET OLSUN.

Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder