MİDYE BÖREĞİ
MALZEMELER:
4 ADET YUFKA
1 lt. LİK KREMA
PEYNİR
2 ADET YUMURTA
MAYDANOZ
YAPILIŞI:
PEYNİRLERİ RENDELEYİNİZ , YUMURTAYI KARIŞTIRINIZ.MAYDANOZU İNCE KIYINIZ VE İÇİNE KATINIZ.RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ YUFKALARI DÖRDE BÖLÜNÜZ.ÜZERLERİNE FIRÇA İLE KREMA SÜRÜNÜZ.PEYNİR HARCINI YERLEŞTİRİP ŞEKİLDEKİ GİBİ KATLAYINIZ . ÜZERİNE TEKRAR KREMA SÜRÜNÜZ.180 DERECE FIRINDA PİŞİRİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder