SAYFALAR

17 Temmuz 2013 Çarşamba

MANTI ÇORBASI


MANTI ÇORBASI

MALZEMELER:

1 SU BARDAĞI MANTI
1 SU BARDAĞI YOĞURT
1 ADET YUMURTA
1 YEMEK KAŞIĞI UN
6 DİŞ SARIMSAK
TAVUK SUYU TABLET
KURU NANE
TUZ
TEREYAĞI

YAPILIŞI:

İYİ MARKA HAZIR MANTILARI TABLET ATARAK HAŞLAYINIZ.BİR KASEDE YOĞURT,UN VE YUMURTAYI ÇIRPINIZ.SARIMSAKLARI AYIKLAYINIZ,DÖVÜNÜZ VE SOSA KATINIZ.MANTILAR PİŞİNCE SOSU KARIŞTIRINIZ.UN VE YUMURTA PİŞMESİ İÇİN BİRAZ PİŞİRİNİZ.DAHA SONRA KÜÇÜK BİR TAVADA TEREYAĞI VE NANEYİ KIZDIRIP ÜZERİNE DÖKÜNÜZ.SERVİS EDERKEN SIVI YAĞDA TOZ KIRMIZI BİBERLİ SOSLA SÜSLEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.

Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder