MALZEMELER:
1 SU BARDAĞI HAŞLANMIŞ BUĞDAY
1 KASE SÜZME YOĞURT
4 YEMEK KAŞIĞI MAYONEZ
5 DİŞ SARIMSAK
1/2 DEMET TAZE NANE
KIRMIZI PUL BİBER
TUZ
1 ADET SALATALIK
4 YAPRAK KIVIRCIK
YAPILIŞI:
ÖNCEDEN HAŞLAYIP SOĞUTTUĞUNUZ BUĞDAYLARA SARIMSAKLADIĞINIZ VE MAYONEZLEDİĞİNİZ SÜZME YOĞURT,KIYILMIŞ NANELER VE TUZU İLAVE EDİNİZ.BİR SERVİS TABAĞINA MARUL YAPRAKLARINI DİZİNİZ.SALATAYI ORTASINA ALINIZ.SALATALIK DİLİMLERİ İLE SÜSLEYİNİZ.ÜZERİNE KIRMIZI PUL BİBER SERPİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder