MALZEMELER:
1 DEMET ISIRGAN
1 SU BARDAĞI SÜT
2 SU BARDAĞI TAVUK SUYU
3 YEMEK KAŞIĞI UN
1 ADET KURU SOĞAN
KARIŞIK YAĞ
TUZ
YAPILIŞI:
KURU SOĞANI RENDELEYİNİZ.KARIŞIK YAĞDA KAVURUNUZ.ISIRGANLARI AYIKLAYIP, YIKAYINIZ.SADECE YAPRAKLARINI SOĞANIN ÜZERİNE İLAVE EDİNİZ VE KAVURMAYA DEVAM EDİNİZ.RENGİ DEĞİŞİNCE ÜZERİNE UNU SERPİNİZ.KARIŞTIRARAK UNU DA PEMBELEŞTİRİNİZ.YAVAŞ YAVAŞ SUYUNU,TAVUK SUYUNU VE SÜTÜNÜ DE EKLEYİNİZ.SÜREKLİ KARIŞTIRARAK PİŞİRİNİZTUZUNU İLAVE EDİNİZ.PİŞTİKTEN SONRA BLENDERDAN GEÇİRİNİZ.
AFİYET OLSUN.
.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder