SAYFALAR

3 Ocak 2012 Salı

SAÇAKLI ÇORBA


MALZEMELER:

 1/2 ADET TAVUK GÖĞÜS
1 ADET YUMURTA SARISI
3 YEMEK KŞIĞI UN
4 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
SIVI YAĞ
TAVUK BULYON
KARABİBER
TUZ

YAPILIŞI:

   UNU VE SIVIYAĞI TENCEREYE KOYUNUZ.UN SARARINCAYA KADAR ÇEVİRİNİZ.BİR KASEDE YUMURTA  VE YOĞURDU ÇIRPINIZ .İÇİNE SU İLAVE EDİNİZ.TENCEREDEKİ KAVRULAN UNUN ÜZERİNE YAVAŞ YAVAŞ İLAVE EDİNİZ.KAYNAYINCA DİDİKLENMİŞ TAVUK ETLERİNİ KATINIZ.BULYONUNU VE TUZ KARABİBERİNİ İLAVE EDİNİZ.BİR TAŞIM KAYNATIP KAPATINIZ.
   AFİYET OLSUN.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder